Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

Μπρούμ! Μπρούμ! Μπρρρρρράου! Ο Μπίλης Καντίλης κάνει στάση.

                        ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
    Ο Πασχάλης Τσαρούχας παρουσιάζει το δεύτερο βιβλίο της σειράς "ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ". Στο βιβλίο αυτό ο νεαρός ΜΠΙΛΗΣ γνωρίζεται με τα μέτρα ασφαλείας και τη σωστή χρήση της μοτοσικλέτας.
Μαζί με το πρώτο,  «Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο Paris Dakar»,αποτελούν την εκδοτική προσπάθεια μιας σειρά βιβλίων που σκοπό έχουν το χτίσιμο και την ενθάρρυνση της συνείδησης μικρών και μεγάλων στον ευαίσθητο και γοητευτικό τομέα του ασφαλούς δικυκλισμού. Είναι πρώτη φορά που σειρά βιβλίων έχει ως κεντρικό θέμα τη μοτοσικλέτα, επιχειρώντας να γνωρίσει στα παιδιά το μυθικό της κόσμο και να εξάψει τη φαντασία τους, χωρίς αναστολές και αυταπάτες.
     Στην πρώτη του παρουσίαση στην Ν. Πέραμο βρέθηκαν πολλοί μικροί φίλοι του «Μπίλη Καντίλη» μαζί με τους γονείς τους.

Όλοι μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν με προσοχή και ενδιαφέρον τα λεγόμενα του συγγραφέα.  Η σωστή οδηγική συμπεριφορά και η ασφάλεια στο δρόμο είναι μεγάλης σημασίας για τον Πασχάλη Τσαρούχα και ο «Μπίλης Καντίλης» στοχεύει στο να εισάγει στα παιδιά αυτή την ιδέα αλλά και να αφυπνίσει τη χαμένη συνείδηση των μεγάλων.
Ο πιο σημαντικός σκοπός και στόχος του βιβλίου όμως είναι τα παιδιά να αποκτήσουν από μικρή ηλικία όσο το δυνατόν καλύτερη παιδεία σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τη μοτοσικλέτα.

Το βιβλίο γίνεται σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών ΠΕΡ.Α.ΜΟ.Σ. στο ΚΑΦΕ "ΤΣΙΓΚΑΣ" τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:00. Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει συζήτηση με το συγγραφέα και μέλη της Λέσχης, σε θέματα οδικής ασφάλειας αλλά και γενικότερα μοτοσικλετιστικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)