Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

Μια κυψέλη!!!


Φωνές, χορός, μουσική, παιχνίδι,  γυμναστική, ασταμάτητα πήγαινε έλα μικρών και μεγάλων. Μια πολιτιστική κυψέλη το δημαρχείο μας.!!!

    Με πρωτοβουλία του δημάρχου Παγγαίου κ. Ξουλόγη συστεγάστηκαν στο κτίριο του πρώην Δήμου Ελευθερών εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο.

  Ένας πολυχώρος ικανός να πυροδοτήσει τη λαχτάρα των παιδιών για δημιουργία, μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία και  την εξωσχολική δραστηριότητα., μα και την διάθεση των ενηλίκων, μέσα από την συμμετοχή  και την κοινωνική προσφορά.

 Αποτέλεσμα να μετατραπεί το δημαρχείο μας σε μια  κυψέλη πολιτισμού, παιδείας, δημιουργίας.


Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου ξεκινούν τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου με την κα. Μαργαρίτα Τσαγκαρίδου. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη τις εξής ώρες:

 5.00- 6.00 μ.μ. παιδικό (1), 6.00 – 7.00 μ.μ. παιδικό (2), 9.00 – 10.00 μ.μ. Ενηλίκων

 Πληρ. Τηλ.:6936858094


Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 9.00 μ.μ. θα γινει η πρώτη συνάντηση του δεύτερου τμήματος ενηλίκων παραδοσιακών χορών του Συλλόγου στο νέο χώρο του Συλλόγου , στο πρώην δημαρχείο.

 Εκεί οι ενδιαφερόμενοι/ες θα συζητήσουν με τη δασκάλα και θα αποφασιστεί το οριστικό πρόγραμμα. πληρ. τηλ. 6944661756








Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα εναλλακτικής γυμναστικής και γιόγκα του Συλλόγου.

 Τα τμήματα λειτουργούν κάθε Τρίτη και Πέμπτη 8.00-9.00 μ.μ.




Ο Σύλλογος φιλοξενεί καθε Δευτέρα στο χώρο του τα μαθήματα ΒELLYDANCE-ORIENTAL-ΖUMBA με την κα Νεστορίδου Σούζυ. Τα μαθήματα γίνονται 9-10 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)