Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

Παράσταση - Σταθμός



Αλήθεια πως μπορεί μια παράσταση να χαρακτηριστεί…σταθμός; Ορόσημο.
 Απαντούμε. Όταν πραγματικά  ανοίγει ένα παράθυρο στη μνήμη.
Κάθε ιστορία ανοίγει ένα ακόμη παράθυρο στη μνήμη. Μια τέτοια ιστορία συλλογική,  θα λέμε μετά από χρόνια πως ήταν η παράσταση που ανέβασε ο σύλλογός μας για πρώτη φορά στην Ελευθερούπολη. Η πρώτη απόπειρα να στήσει εκδήλωση μακριά από τη Ν. Πέραμο. Αναμφίβολα  ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό.  
    Όταν οι λαχτάρες, η αγωνία, το ταλέντο η επιθυμία όλων αυτών των ερασιτεχνών ηθοποιών τους κινητοποίησε ώστε προχωρήσουν  στο τόλμημα που λέγεται ανέβασμα  της παράστασης τα «Σκουπίδια» στην Ελευθερούπολη. Όταν αυτό υποστηρίχθηκε με πάθος, προσπάθεια επιμέλεια, οργάνωση από το Σύλλογο, τότε σίγουρα στην ανάμνηση αυτής της μνήμης θα μας ξεφεύγει ένα χαμόγελο και ευτυχία.
Ναι ήμουν και εγώ εκεί. Χειροκροτήθηκα Πήρα μέρος, βοήθησα στο στήσιμο. Ήμουν ο πρωταγωνιστής, ήμουν… σκουπίδι. Άκουσα καλές κριτικές, σχόλια κολακευτικά.
Κάθε ιστορία ανοίγει ένα ακόμη παράθυρο στη μνήμη. Δίνει το χέρι σε μια επόμενη ιστορία. Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη παράσταση στην Ελευθερούπολη.
Η πρώτη όμως με τα «Σκουπίδια»  ήταν …ΣΤΑΘΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)