Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου


Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Περάμου διοργανώνει την παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου του Πασχάλη Τσαρούχα. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων την Παρασκευή 13 Μαΐου στο καφέ ΕΔΕΜ στη Ν. Πέραμο θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο " Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο Paris - Dakar". To βιβλίο του αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά βιβλίων που σκοπό έχουν το χτίσιμο και την ενθάρρυνση μικρών και μεγάλων στο γοητευτικό και ευαίσθητο τομέα του ασφαλούς δικυκλισμού. Είναι πρώτη φορά που ένα παιδικό βιβλίο έχει ως κεντρικό θέμα τη μοτοσικλέτα, επιχειρώντας να γνωρίσει στα παιδιά το μυθικό της κόσμο και να εξάψει τη φαντασία τους, χωρίς αναστολές και αυταπάτες.
               Ο  Μπίλης Καντίλης τρέχει Παρίσι Ντακάρ

 Ελάτε να γνωρίσουμε τι έκανε ο πατέρας του Μπίλη του Καντίλη
 που ταξίδεψε παρέα με το γιο του Παρίσι - Ντακάρ.  
 Όλα αυτά σ' ένα υπέροχο όνειρό του. Αλλά, ποιός γνωρίζει ποτέ; Ίσως το όνειρο, μεγαλώνοντας ο Μπίλης, το μετατρέψει σε πραγματικότητα. Φέρτε τα παιδιά σας και αφήστε τα να... ονειρευτούν!!!

Την εκδήλωση στηρίζει η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ν. Περάμου PER.A.MO.S

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)