Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΞΗ



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ
Σάββατο 1 Απριλίου 2017, Ν. Πέραμος
Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Συλλόγου μας συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια φωνητικής παρουσίας. Η συμπλήρωση 15 χρόνων δεν είναι μια απλή επέτειος.
Είναι η ιστορία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Οι χορωδιακές συναντήσεις και τα χορωδιακά αφιερώματα, οι συμμετοχές σε γιορτές και επετείους. Είναι η ιστορία του Συλλόγου μας αποτυπωμένη με νότες. 
Γιατί στην ιστορία του Συλλόγου μας εξέχουσα θέση έχει η μουσική.
Είναι οι άνθρωποί του, οι χορωδοί. Το 2002 δημιουργήσαμε μια οικογένεια που επιλέγει τη μουσική για να εκφραστεί. Άνθρωποι ευαίσθητοι, ανιδιοτελείς, ρομαντικοί. Είναι αυτοί που υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια τον πολιτισμό και η προσπάθειά τους παραμένει αναλλοίωτη από κάθε φθορά ή συγκυριακό κλυδωνισμό, γιατί μεταξύ τους υπάρχει αλληλεγγύη, επιμονή, διάθεση για προσφορά και διάθεση για… ταξίδια.
Γιατί η μουσική είναι ένας τρόπος να ταξιδέψεις εκεί που θέλεις, όποτε θέλεις και με όποιους θέλεις.
Με αφορμή τα παραπάνω, αλλά και τα λόγια του Γκαίτε : «Όπου ακούς να τραγουδούν πλησίασε με εμπιστοσύνη», διοργανώνουμε το Σάββατο 1 Απριλίου 2017
την «Εαρινή Σύναξη των ΧΟΡΩ-ΦΥΛΑΚΩΝ» του Δήμου μας.
Πιστεύουμε σε αυτήν τη διοργάνωση. Θέλουμε να την καθιερώσουμε ως θεσμό και να την εντάξουμε στις ετήσιες εκδηλώσεις μας. Ο πολιτισμός στο Δήμο Παγγαίου είναι γιορτή, είναι μια αφορμή να συναντηθούμε, να δημιουργήσουμε δεσμούς ατομικά, αλλά και να αναπτύξουμε σχέσεις συλλογικότητες και φορείς. Ας γιορτάσουμε μαζί, είναι ευκαιρία να κάνουμε πράξη το «μαζί». Ας συναντηθούμε κάνοντας το χώρο της εκδήλωσης ένα στέκι χαράς και διασκέδασης για όλα όσα μας ενώνουν και μας εκφράζουν.
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)