Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

"ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ , ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ»


     Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Περάμου ανακοινώνει ότι συγκεντρώνει βιβλία, μεταχειρισμένα ή καινούρια (λογοτεχνικά, ιστορικά, πολιτικά, σχολικά κλπ.) και καλεί όλους, όσοι έχουν βιβλία που δε χρειάζονται πλέον , να τα προσφέρουν στο Σύλλογο.

Σκοπός της συγκέντρωσης των βιβλίων είναι η δημιουργία τεσσάρων «κυριακάτικων παζαριών βιβλίου», τις Κυριακές του Μαΐου, στον προαύλιο χώρο του «Παλιού Τελωνείου», στη Νέα Πέραμο .
     Στα «κυριακάτικα παζάρια βιβλίου» θα διατεθούν σε συμβολικές τιμές τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στην εθελοντική κίνηση « Δράση Παγγαίου ΥποστηρίΖΩ» και μέσω αυτής σε συνδημότες μας που δοκιμάζονται.

 Τα βιβλία θα συγκεντρώνονται στο χώρο του Συλλόγου ( πρώην Δημαρχείο Ελευθερών), όλη την περίοδο Φεβρουαρίου- Μαρτίου- Απριλίου. Αν υπάρχει δυσκολία στη μεταφορά , κάποιο μέλος του Συλλόγου θα μπορεί μετά από επικοινωνία να παραλάβει τα βιβλία από το χώρο σας.

 Πληροφορίες; Τηλ.6944661756, 6973751264, e-mail: mpsul_nperam@yahoo.gr και στο fb του Συλλόγου.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)