Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

"Συζητώντας με τους γονείς"

     Ένα πολύ αξιόλογο πρόγραμμα εκδηλώσεων-συναντήσεων θα πραγματοποιήσει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Περάμου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Πρόκειται για μια σειρά ενημερωτικών διαλέξεων, που ενδιαφέρουν μαθητές- γονείς- εκπαιδευτικούς με τίτλο «ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ».
     Μέσα από τις διαλέξεις αυτές καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί και επιστήμονες καταθέτουν εκλαϊκευμένα τις γνώσεις τους και προσκαλούν τους συμμετέχοντες σε έναν εποικοδομητικό διάλογο.
 
      Αντίστοιχη πρωτοβουλία,  με μεγάλη απήχηση έχει το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο και η Ακαδημία Πολιτών  που λειτουργούν σε άλλες πόλεις και δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην δια βίου γνώση κατακτώντας έτσι τη διαρκή  επιμόρφωση.
   Με την πεποίθηση ότι οι ενημερωμένοι πολίτες είναι ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες, τόσο για τον εαυτό τους όσο & για τον τόπο τους, σας προσκαλούμε και σας προτρέπουμε να παρακολουθήσετε αυτές τις διαλέξεις,  αρχής γενομένης από την Δευτέρα 21/1/2013.  

Δείτε κάνοντας  ΚΛΙΚ ΔΕΞΙΑ  στο εικονίδιο του Δημοτικού Σχολείου όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)