Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

«Την γλώσσα μού έδωσαν ελληνική»

Οδυσσέα Ελύτη, «Άξιον Εστί»


Λαϊκό Ορατόριο του Μίκη Θεοδωράκη. Με τη μικτή πολυφωνική χορωδία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου Καβάλας.

Το έργο ενταγμένο στις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου, θα παρουσιαστεί  το Σάββατο 11 Αυγούστου στο φρούριο της Καβάλας, σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή και μουσική εναρμόνιση Θόδωρου Κατάκαλου. Την  Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Συλλόγου διευθύνει η Μαέστρος Μαρία Σγουρίδου.
Με σημείο αναφοράς – αιχμής την Ποίηση, φέτος το φεστιβάλ περιλαμβάνει παραγωγές πρώτης γραμμής, που αφορούν κυρίως, στο θέατρο και τη μουσική, παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων και θιάσων του ελεύθερου θεάτρου.
Για το Σύλλογο η πρόσκληση να συμμετέχει σε έναν θεσμό σημαντικό, σε ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ της χώρας, το Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου ήταν ιδιαίτερα τιμητική.

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί  τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ Φιλίππων- Θάσου Θοδωρή Γκόνη και τον Παύλο Λεμοντζή, σκηνοθέτη της εκδήλωσης, για την επιλογή και τη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)