Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

ΜιΑ ΞεχωΡιστΗ ΒρΑδιΑ στο "ΔιοΝυσΟ"

                       ΜΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ           ΑΠΟΒΑΣΗ


Το Σάββατο 26 Μαρτίου δύο από τα σημαντικότερα τμήματα του Συλλόγου μας , η Θεατρική Ομάδα και η Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους, στο θέατρο "Διόνυσος" του ομώνυμου Θεατρικού Εργαστηρίου της Ν. Ορεστιάδας. Δύο έργα, παραγωγές  του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Πρώτα θέατρο μετά μουσική.  Πρώτα ο "ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ" και μετά ο μουσικός λόγος του Χατζιδάκι.  
Μια σημαντική και ξεχωριστή στιγμή για όλους στο Σύλλογό μας. Μια ευκαιρία να 
συνομιλήσουμε  με ένα απαιτητικό κοινό όπως είναι αυτό της Ν. Ορεστιάδας. Μέσα από κοινές μνήμες μια προσφυγικής διαδρομής, αλλά και μέσα από την κοινή  μυσταγωγία στο θεατρικό και μουσικό μας πλούτο. Μια ευκαιρία να μοιραστούμε κοινές ανησυχίες για τον σπαραγμό της αξιοπρέπειας αλλά και να αναζητήσουμε  ερείσματα ανάτασης.  
"ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ" Από τη θεατρική ομάδα


"ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΟ" Από τη Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία

Επίκαιρα και τα δυο έργα. Το πρώτο σε βαθμό συγκλονιστικό, το δεύτερο  ουσιαστικό. Είναι μεγάλη η προίκα μας για να δεχθούμε ότι έχουμε φτωχύνει.  Γι αυτό και επιμένουμε με τον πολιτισμό.
Η εκδήλωση έρχεται ως συνέχεια των πολύ καλών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ του Συλλόγου μας και του Θεατρικού Εργαστηρίου Διόνυσος . Τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας  το 


Το έργο "ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ" στο 15ο Φεστιβάλ
2014 πήραν μέρος στο 15ο φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου που διοργανώνει ο Διόνυσος αλλά και φέτος παρακολούθησαν θεατρική παράσταση στα πλαίσια πολιτιστικών ανταλλαγών και έχουν άριστες αναμνήσεις και εμπειρίες από ένα κοινό θεατρόφιλο αλλά και από την ζεστασιά και τη φιλοξενία των ανθρώπων του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Η εκδήλωση αποτελεί μιας πρώτης τάξεως επίσης ευκαιρία για την προβολή του τόπου μας στην ακριτική πόλη! Ευχαριστούμε την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου για την υποστήριξη του εγχειρήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)