Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

Στην Ελευθερούπολη 6-7 Ιουνίου

Αυτή η Θεατρική Ομάδα είναι ερασιτεχνική με μια ποιότητα επαγγελματική.
Αυτή η Θεατρική Ομάδα είναι εξαιρετική γιατί κουβαλά ένα ήθος επαγγελματικό.
Αυτή η Θεατρική Ομάδα είναι δημιουργική γιατί τα μέλη της δίνουν την ψυχή τους.
Έπαιξαν το έργο του Μολιέρου "ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ" και πήραν το 1ο Διεθνές Βραβείο στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Σάτιρας και Παντομίμας. Δεν ήμουν εκεί δυστυχώς. Ήμουν όμως παρών και παρέλαβα εκ μέρους του Συλλόγου στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων στην Ορεστιάδα, Αναμνηστικό Έπαινο για την συμμετοχή της με το ίδιο έργο.



Ήμουν παρών χθες στο κατάμεστο ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ όπου έπαιξαν το έργο του Γ. Ξανθούλη "ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...αλλιώς!!!" Χειροκροτήθηκαν και επαινέθηκαν από ένα απαιτητικό θεατρόφιλο κοινό. Παρούσα και η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας κ. Μαρία Καραβία η οποία έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στους συντελεστές. 




Μη χάσετε το έργο "ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...αλλιώς". Είδα τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ πολλές φορές. Είτε έτσι, είτε...αλλιώς όσες φορές και να δεις τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, αποκλείεται να μη βρεις κάτι δικό σου!!! Λίγο τα εύστοχα κείμενα του Ξανθούλη, λίγο η μουσική του Χαριτάτου, λίγο τα  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που είναι γνωστοί μας χαρακτήρες, άνθρωποι μεταμορφωμένοι, που ξεδιπλώνουν δικές μας ιστορίες, βάσανα, ελπίδες, προσδοκίες. 
Αυτά τα σκουπίδια μη τα πετάξεις, αξίζει να τα κρατήσεις. Αυτή τη Θεατρική Ομάδα πρέπει να τη δεις, αξίζει να τη χειροκροτήσεις. 
Σάββατο και Κυριακή 6-7 Ιουνίου στην Ελευθερούπολη στο Αμφιθέατρο Χ. Παπαχρηστίδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)