Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

Παιδική θεατρική παράσταση


«ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ»

     Η  παράσταση του τμήματος θεατρικού παιχνιδιού του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Περάμου  θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 28/12 στις 7.30 μ. μ. στο Αντιθέατρο Δημοκρατίας στα πλαίσια του «Χριστουγεννιάτικου Ονείρου».
     Τα παιδιά της ομάδας αποφάσισαν να το παρουσιάσουν και στην αίθουσα του συλλόγου την Πέμπτη 27/12/2012 στις 6.00 μ. μ., γιατί η προγραμματισμένη παρουσίαση του έργου στην πλατεία αναβλήθηκε λόγω καιρού.

 Σιγά που δεν θα το έπαιζαν στην Ν. Πέραμο!!! Για τα παιδιά δεν είναι άλλωστε αυτές οι μέρες. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ. Και στις δύο παραστάσεις!!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η παιδική θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Περάμου, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους (Παναγιώτη Παπάζογλου και Μελαδιανού Σμαράγδας), παρουσιάζει τέσσερα δραματοποιημένα χαρούμενα χριστουγεννιάτικα παραμύθια.
     Τα παιδιά της ομάδας προσπαθούν έτσι να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
     Μέσα όμως από τα παραμύθια αυτά περνούν και κάποια μηνύματα κατά της υπερβολικής χρήσης της τεχνολογίας, που οδηγεί στην αποξένωση των ανθρώπων, και της μεγάλης σημασίας που δίνουν οι άνθρωποι στα υλικά αγαθά. Επίσης λένε στον κόσμο ότι, όσο διαφορετικός κι αν είναι κάποιος, δεν πρέπει να τον περιφρονούμε και να τον βάζουμε στο περιθώριο, αλλά να του δίνουμε την αγάπη και την προσοχή μας.
     Ο χαζούλης της αρχικής ιστορίας είχε την ανάγκη των συνανθρώπων του και με τον τρόπο του κατάφερε να τους φέρει όλους πιο κοντά και να τους κάνει να δουν αυτό που, ενώ είναι αυτονόητο, πολλοί το έχουν λησμονήσει: την αγάπη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)