Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

Φεστιβαλ Φιλιππων Θασου

Ένας θεσμός σημαντικός, ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ της χώρας, το Φεστιβάλ Φιλίππων - Θάσου,55 χρόνια από την πρώτη παράσταση αρχαίου δράματος στη σύγχρονη εποχή, στο εμβληματικό αρχαίο θέατρο της Βορείου Ελλάδος, ανοίγει εφέτος το πρόγραμμα του στις 7 Ιουλίου.
Το φετινό Φεστιβάλ με σημείο αναφοράς – αιχμής την Ποίηση, περιλαμβάνει παραγωγές πρώτης γραμμής, που αφορούν κυρίως, στο θέατρο και τη μουσική, παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων και θιάσων του ελεύθερου θεάτρου.
Πολύ τιμητική για το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο ήταν η πρόσκληση να συμμετέχει με το έργο «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» αφιερωμένο στον ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.
Έτσι το Σάββατο 11 Αυγούστου στο φρούριο της Καβάλας η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Συλλόγου θα παρουσιάσει το λαϊκό ορατόριο «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» ενταγμένο στις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιλίππων Θάσου, το οποίο φέτος είναι  αφιερωμένο στην ποίηση.

Δείτε κάνοντας κλικ στην εικόνα όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)