Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση


Φίλες και φίλοι του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου.
   
Το Διοικητικό Συμβούλιο ολοκλήρωσε άλλη μια θητεία και με βάση το καταστατικό του προκηρύσσει αρχαιρεσίες την Κυριακή 19/2/2012 και ώρα 6.00 μ. μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου μας στο πρώην δημαρχείο Ελευθερών.
Η δύναμη του Συλλόγου μας προέρχεται από τα μέλη και την ουσιαστική συμμετοχή τους στις δραστηριότητές του. Σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας, η ενδυνάμωση των αρχών της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας που πρεσβεύει ο 
Σύλλογος, θα είναι το ανάχωμα στην ισοπέδωση και την ποδοπάτηση των αξιών και ο πολιτισμός μας η αντίσταση και η ελπίδα.


     Σας καλούμε να παρευρεθείτε όλοι και να συμμετάσχετε ενεργά στις διαδικασίες, μέσα από τις οποίες το κορυφαίο όργανο του Συλλόγου μας, η Γενική Συνέλευση, θα αναδείξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Παράλληλα κρίνουμε απαραίτητο να ακουστούν ιδέες, τοποθετήσεις, προτάσεις για τον πολιτισμό, την κοινωνία, τον τόπο μας.
Η συμμετοχή και η παρουσία μας είναι εγγύηση για το Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)