Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

 Τα τμήματα ξεκινάνε. Μείνετε σε επαφή με τις σελίδες 
                  δικτύωσης του συλλόγου μας.

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

                             ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

Το τσουνάμι της κρίσης απαιτεί μετατοπίσεις σε πιο
παραδοσιακές και συλλογικές μορφές κοινωνικής συμβίωσης.
Σας καλούμε να βρεθούμε σε χώρους κοινούς. Να μιλήσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε. Μπορεί να ζωγραφίσουμε, ή να φωτογραφήσουμε. Σας προσκαλούμε στις συναντήσεις της Ομάδας Ενεργών Πολιτών να πείτε τη γνώμη σας. Σας ζητούμε να  αρθρογραφήσετε στην εφημερίδα του Συλλόγου ή να δημοσιοποιήσετε σκέψεις και ανησυχίες σας στην  ιστοσελίδα μας, παίρνοντας θέση σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

     Ο Πολιτισμός μας, με όλα τα ήθη και έθιμα, τις τέχνες, τις μουσικές και «μυρουδιές» του, αντιπροσωπεύει μια πίστη για να στηριχθεί κανείς. Κουβαλάει αρχές ζωής που τις σεβόμαστε όλοι. Τέτοιες αξίες έχουμε ανάγκη και θέλουμε σήμερα.
Αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια, φιλία. Συντροφικότητα, συλλογικότητα, συμπόνια.
     Ο Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος πρεσβεύει αυτές τις αξίες. Μέσα από τα τμήματά του προβάλουν κοινά “πρέπει” που λειτουργούν, όχι σαν κανόνες καταπιεστικοί, αλλά σαν στοιχεία πολιτισμού, παράδοσης, ιστορίας. Εν τέλει στοιχεία ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.
Αυτός θέλουμε να είναι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Ένας ζωντανός ανοιχτός οργανισμός.
Σας καλούμε να είστε κύτταρο αυτού του οργανισμού όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)