Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΕΡΑΜΕΙΑ 2011

    

Συμμετοχή συλλόγων, συνεργασία φορέων, συνάντηση φίλων, ημέρες γιορτής και μνήμης. Αυτά είναι τα Περάμεια.    

   Με αφετηρία το έτος 1999, φέτος πραγματοποιούνται τα 13α στη σειρά.  Αποτελούν την κορωνίδα των εκδηλώσεών μας.  Αυτό, γιατί εκπληρώνουμε έναν από τους βασικότερους σκοπούς του Συλλόγου μας. Την διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, που για μας σημαίνει μνήμη στις αλησμόνητες πατρίδες και ιδιαίτερα στην Πατρίδα μας, την Πέραμο της Κυζικινής χερσονήσου στη Μικρά Ασία.  Μνήμη για την μεγάλη φωτιά στην Πέραμο στις 17 Ιουλίου του 1915. Στη μνήμη αυτής της μεγάλης καταστροφής του χωριού μας και προς τιμή των προγόνων μας ονομάσαμε τις εκδηλώσεις “Περάμεια”. 
 Πραγματοποιούνται πάντοτε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.
               Πάντα με συνέπεια απέναντι στους ανθρώπους που στήριξαν το θεσμό ετοιμάζουμε εκδηλώσεις εναρμονισμένες με την αισθητική, την παράδοση, και την κουλτούρα των ανθρώπων του τόπου μας. 
Θυμηθείτε  κάνοντας κλικ στο κουμπί ΠΕΡΑΜΕΙΑ (δεξιά), μια πολιτισμική συνέχεια μέσα από την έκθεση αφίσας. Κάντε κλικ αριστερά στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ των περσινών εκδηλώσεων. Συνδεθείτε στο facebook και δείτε φωτογραφίες ακόμα και από τα 1α ΠΕΡΑΜΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)