Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ


«Σε δύσκολη θέση» Κωμικά διηγήματα του ¨Άντον Τέχοφ¨
Από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου
                                                       Κυριακή 8 Αυγούστου
Οι  δυο πρώτες παραστάσεις δόθηκαν το Σάββατο 19 και  Κυριακή 20 Ιουνίου. Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου αποτελούμενη στην συντριπτική τους πλειοψηφία  από ανθρώπους που για πρώτη φορά πατούσαν σε θεατρικό σανίδι  κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή στον πανέμορφο χώρο του θερινού σινεμά που με τη βοήθεια του Δήμου μετατράπηκε σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό θέατρο.
 Βέβαια το πιο δυνατό χειροκρότημα ήταν για τον  Άκη Τσονίδη , το γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό  που από το χειμώνα ανέλαβε την ευθύνη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου και τα αποτελέσματα της δουλειάς του   άρχισαν να φαίνονται.
Ήδη την πρώτη χρονιά της συνεργασίας με τον Άκη Τσονίδη  η ομάδα δέχτηκε περισσότερα από 30 μέλη, κάθε ηλικίας, γεγονός που δικαιώνει το Σύλλογο για την επιλογή αυτής της συνεργασίας.
Ο σκοπός του Συλλόγου που ήταν πάντα η δημιουργία μιας θεατρικής ομάδας ανοιχτής σε όλους, ένα  εργαστήρι θεάτρου και πολιτισμού και όχι μια κλειστή λέσχη,   με τον Άκη Τσονίδη γίνεται πράξη.
Όσοι αγαπούν το θέατρο δεν έχουν παρά να  επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6944661756 και να γίνουν μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)