Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στόχος μας είναι να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης πληροφόρησης και κοινωνικής δικτύωσης.

Στην Ελευθερούπολη 6-7 Ιουνίου

Αυτή η Θεατρική Ομάδα είναι ερασιτεχνική με μια ποιότητα επαγγελματική.
Αυτή η Θεατρική Ομάδα είναι εξαιρετική γιατί κουβαλά ένα ήθος επαγγελματικό.
Αυτή η Θεατρική Ομάδα είναι δημιουργική γιατί τα μέλη της δίνουν την ψυχή τους.
Έπαιξαν το έργο του Μολιέρου "ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ" και πήραν το 1ο Διεθνές Βραβείο στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Σάτιρας και Παντομίμας. Δεν ήμουν εκεί δυστυχώς. Ήμουν όμως παρών και παρέλαβα εκ μέρους του Συλλόγου στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων στην Ορεστιάδα, Αναμνηστικό Έπαινο για την συμμετοχή της με το ίδιο έργο.



Ήμουν παρών χθες στο κατάμεστο ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ όπου έπαιξαν το έργο του Γ. Ξανθούλη "ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...αλλιώς!!!" Χειροκροτήθηκαν και επαινέθηκαν από ένα απαιτητικό θεατρόφιλο κοινό. Παρούσα και η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας κ. Μαρία Καραβία η οποία έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στους συντελεστές. 




Μη χάσετε το έργο "ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...αλλιώς". Είδα τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ πολλές φορές. Είτε έτσι, είτε...αλλιώς όσες φορές και να δεις τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, αποκλείεται να μη βρεις κάτι δικό σου!!! Λίγο τα εύστοχα κείμενα του Ξανθούλη, λίγο η μουσική του Χαριτάτου, λίγο τα  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που είναι γνωστοί μας χαρακτήρες, άνθρωποι μεταμορφωμένοι, που ξεδιπλώνουν δικές μας ιστορίες, βάσανα, ελπίδες, προσδοκίες. 
Αυτά τα σκουπίδια μη τα πετάξεις, αξίζει να τα κρατήσεις. Αυτή τη Θεατρική Ομάδα πρέπει να τη δεις, αξίζει να τη χειροκροτήσεις. 
Σάββατο και Κυριακή 6-7 Ιουνίου στην Ελευθερούπολη στο Αμφιθέατρο Χ. Παπαχρηστίδη.



Μπράβο σε Όλους!!

Η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Περάμου απέσπασε το 1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης με το έργο του Μολιέρου "Γιατρός με το στανιό" στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας, Παντομίμας και Σάτιρας στο Τοπόλοβγκραντ της Βουλγαρίας και ήταν υποψήφια για άλλα τέσσερα βραβεία.
 
Ο Νίκος Πατούνας συνεργάτης του σκηνοθέτη Άκη Τσονίδη δήλωσε :
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους! Όχι τόσο για τα Βραβεία, αλλά για το σύνολο της αξιοπρεπέστατης παρουσίας σας σε όλες τις στιγμές της αποστολής και της εκπροσώπησης. Το είπαν και εκεί, το αντιλαμβανόμαστε και εδώ ότι το επίπεδό σας πλέον είναι υψηλό και αναγνωρίσιμο! Θερμά Συγχαρητήρια!


Ο Δήμαρχος  Παγγαίου έστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τη θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου, τους οποίους αφού συγχαίρει, εύχεται καλή δύναμη στο ιδιαίτερα αξιόλογο έργο τους , διότι ο Πολιτισμός στις μέρες μας  έχει ανάγκη από  έμπνευση και δημιουργία.


Το Δ. Σ Ευχαριστεί τα παιδιά της ομάδας και το σκηνοθέτη μας Άκη Τσονιδη για τη χαρά που μας έδωσαν!



Πo HeBoΛR ΔοΚΤοp

20 χρόνια "Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας, Παντομίμας και Σάτιρας Τοπόλοβγκραντ Βουλγαρίας". Και "ο Γιατρός με το στανιό" εκεί φέτος, από τη Θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου!

















Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Υπουργείο Πολιτισμού της Βουλγαρίας, την Ένωση των Ηθοποιών Βουλγαρίας, το Δήμο Topolovgrad και το "Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κυρίλλου και Μεθοδίου - 1894 ".

Καλή Επιτυχία!!!

Το Νέο Δ. Σ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Συλλόγου μας που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 10ης Μαΐου.
Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:


Πρόεδρος:  Τσαβδαρίδης Ανέστης
Αντιπρόεδρος:  Κούβαρη Εμμανουέλα
Γ. Γραμματέας:  Παπαδημητρίου Απόστολος
Ταμίας:  Αγγέλου Δημήτριος
Μέλη:  Σαμαράς Γεώργιος
           Πασχάλη Εύα
           Γαϊτανίδου Φωτεινή

πΑρέΑ με το ΜάΝο στην ΞάνΘη



Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στις 20:00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Περάμου, παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση/αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι με τίτλο,

«Παρέα με τον Μάνο…»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αλλά και για τα μέλη της Χορωδίας είναι ιδιαίτερη η τιμή να παρουσιάζουμε στην γενέθλια πόλη του Μάνου Χατζιδάκι το αφιέρωμα αυτό.
Τις μέρες αυτές άλλωστε η πόλη της Ξάνθης ζει με τις μελωδίες του Μάνου, καθώς διεξάγεται το Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων αφιερωμένο στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη.


 Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία πέρυσι παρουσίασε στον ίδιο χώρο το μουσικό έργο του Χρήστου Λεοντή "ΚΑΝΤΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ".

Ευχαριστούμε πολύ το ΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ για την πρόσκληση αλλά και την πολύ καλή συνεργασία με το Σύλλογό μας.


Το παρακάτω ling είναι από την ιστοσελίδα Τα Νέα της Ξάνθης
http://www.xanthitimes.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF-2/

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ (10/7/2010)